Top
Schoonheidsstudio
In mijn salon werk ik met het product Phyto 5 het fascinerende van dit merk is dat het is gebaseerd op de basis principes uit de Chinese filosofie.Hieronder vindt U meer info over de filosofie, producten en methode.

Filosofie

Het Phyto 5 logo is geïnspireerd op het Tao symbool van Yin en Yang. Yin en Yang vormen samen een perfecte eenheid.

I. In het midden van het logo zit de Witte Draak, een van de krachtigste en meest bezongen figuren uit de Chinese mythologie. De Witte Draak wordt voornamelijk gewaardeerd voor zijn sterkte, creativiteit en moed. Deze draak is eveneens een rechtvaardige beschermer.
II. De kleur groen symboliseert liefde, het violette wijsheid.
III. Deze eigenschappen maken van Phyto 5 een "Verrassende ervaring in schoonheidsverzorging".

Methode Phyto 5 is een lijn van huidverzorgingsproducten voor gezicht, hoofdhuid en lichaam. Het uitgangspunt is het energetisch principe van de Chinese geneeskunde, waarbij het lichaam zowel materie alsook energie is.

De theorie over Yin en Yang en de Leer van de 5 Elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) zijn de basis van de methode Phyto 5.
•Gekleurde kleimaskers in combinatie met gekleurd licht
•Etherische oliën en gekleurde aromatische oliën
•Chromalicht acupunctuur
•Chromalicht op de energiecentra
•Lymfe-energetische drainage

"Gezondheid is de bron van schoonheid"

Produkten samenstelling

Phyto 5 is een totaalcosmetica methode die gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en plantenextracten toegepast op gezicht, lichaam, hoofdhuid en haar.

Phyto 5 producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland uit hoogwaardige bestanddelen uit de natuur inclusief klei, algen, plankton, mineralen, plantaardige en etherische oliën.

Phyto - Bio - Dermie staat voor plant - leven - huid, de volledige productielijn voor huidverzorging wordt niet getest op dieren en bevat geen dierlijke producten. De producten zijn bijzonder krachtig doordat ze hoge concentraties etherische oliën bevatten, daarom worden Phytobiodermieproducten exclusief verdeeld door professionele schoonheidsspecialistes die de Phytobiodermie lessenreeks succesvol hebben gevolgd.

Vijfelementenleer

De vijfelementenleer uit de traditionele Chinese geneeskunde maakt het Phyto 5 mogelijk om verbanden te leggen tussen de huidconditie en een specifiek element. Ieder element correspondeert met een energetische actie, specifieke kleuren en meridianen. Phyto 5 gaat ervan uit dat een stralende huid ontstaat door een innerlijke energetische balans.Wat is mijn element ?

De hierbij getoonde afbeelding maakt het mogelijk om je element te laten bepalen. Je kan deze afbeelding uitprinten en aankruisen waar je jezelf in herkent. Met deze test kan ik dan bepalen wat voor jou de ideale producten zijn voor thuisverzorging. De kruisjes die je plaatst worden daarna gelinkt aan de reflexzones van het gezicht en/of lichaam. Hiermee wordt jouw persoonlijk verzorgingsplan voor de professionele behandelingen bepaald.